Naturlig Distanshealing & Vägledning

Distans är minst lika effektivt som en fysisk energi överföring, de kan upplevas lite olika men har samma effekt. Under en meditation kanaliserar och förmedlar healern healing via en bön oavsett var du befinner dig i världen och vad de än gäller. tex: Distanshealingen hjälper dig att frigöra dig ifrån obalanser och åter finna balans och harmoni i dig själv, samt att ge dig vägledning i form av budskap som kommer under distans sessionen av guider, änglar och energi varelser.

Distanshealing och vägledning är en session som jag (Anette Karlsson) har utvecklat och arbetat fram genom personlig kontakt med universums kanaler och den är på distans och den är personlig och individuell enbart för dig. Du får behandlingen på distans, där du befinner dig, i lugn och ro.


Vad menas med naturlig healing kanske du undrar. Jag kombinerar mina olika kunskaper som jag lärt mig och som guider och universum har visat mig så att du ska få ut de bästa av denna session som du önskar boka hos mig.


Jag erbjuder lite olika distanshealing beroende på vad du är intresserad av och behov av.

  • Energi Avläsning & Balansering
  • Djupare Distanshealing
  • Chakrabalansering

Energi Avläsning & Balansering - 300:-

En energi avläsning är en session där jag läser av din fysiska kropp och din energikropp för att se vad den har att visa eller berätta för mig som jag ska förmedla till dig. Upptäcks de lättare blockeringar, negativ energi eller upplevs lite ur balans så kommer jag under sessionen att rena och balansera upp detta så att en läkning kan ske. Jag kommer även komma i kontakt med dina guider och änglar för att förmedla budskap till dig.


Detta är en lättare healing med avläsning, vilket betyder att jag inte kommer går in med någon djupare healing. Skulle de komma fram att de behövs kommer jag meddla detta och en ny session för de behöver då bokas.


Ibland är de bara skönt att bara få en avläsning utan att få en djupare healing eller liknade, kanske är du bara nyfiken att att prova-på.

Djupare naturlig healing & - 500:-

Känner du dig dränerad på energi, trött, orkeslös och låg eller ur fas?

Var kommer din energibrist från? Trötthet kan komma av känslomässig tyngd att inte se eller förstå sin riktning mening med livet. Att sitta fast i vardagens ekorrhjul inte känna lycka, att känna rädslor - ouppfyllda drömmar osv. Självklart påverkas till slut sinne och kropp negativt och hela du går på halvfart. Det utvecklar stagnationer /slagg som sätter sig i kroppens energibanor (meridianer) som orsakar trötthet, minskad energi när system, organ bromsas. Fortgår detta kan det utvecklas till depression eller sjukdom.

Vid tecken eller misstanke om sjukdom ber jag dig vända dig till vårdcentral.


Denna session hjälper att hela dig en bit på vägen mot ökad energi, lättnad och glädje. Vägen mot en naturlig läkningsprocess.


En djupgående naturlig healingupplevelse där man arbetar med en så kallad intelligent energi. Den söker sig till det problem som påverkar dig mest negativt just nu. Vid en healingsession börjar en balansering av de energier som stoppar upp flödet och hindrar läkning och de öppnas upp och smärta, värk, oro etc. släpper och healingens energibalansering skapar läkning och leder till ett helande. Det holistiska perspektivet är grunden för mig både som person och healer, så jag ser alla mina klienter utifrån “hela människan” och gör alltid när du kommer som ny klient en helhetsutvärdering där jag kartlägger och tar fram vilka behov och lösningar som är bäst för dig.

Naturliga healingen kan vara allt ifrån lättare balansering till djupare healing som frigör blockeringar ifrån ett trauma för att kunna läka.

Vad ger sessionen?

- Kroppsligt och mentalt ökar energin och där med utrensning av slaggprodukter och gifter.

- Känslor och tankar lugnas, renas och lyfts.

- Själv medvetenhet ökar, du kommer i kontakt med dig själv, ditt högre jag.

- Ökat flöde i energibanor och chakra - samt yttre energifält sk aura.

- Känner dig mer uppfylld, gladare, lättare.

vvChakrabalansering - 1 gång 300:-

En chakrabalansering syftar till att harmonisera, balansera och göra oss mer närvarande till kroppen, sinne och själen. Balans i chakrasystemet ger livskraft och hälsa.

En chakrabalansering kan få dig att må bra, känna välbefinnande och lugn, ge dig en inre balans och lösgöra vissa energiblockeringar. Den kan minska stress, obalanser, trötthet, oro och ängslan m.m. Chakranas uppgift är att tillföra kroppen livsenergi. När ditt chakrasystem fungerar optimalt och är i balans råder det ett fritt hälsobringande flöde av energi. Vi mår bra och känner ett välbefinnande. Energin renar och ger mer ork.

Vid en chakrabalansering balanserar jag alla dina sju huvudchakran. Detta är en healingmetod som används för att harmonisera kroppens energier via dess centra.


Alla människor och djur har energicentran som reglerar olika funktioner i kroppen. Dessa energicentran kallas för chakran vilket på sanskrit betyder "hjul". De är lokaliserade både i och utanför den fysiska kroppen och snurrar precis som ett hjul i ett harmoniskt flöde av energi när de är i balans. Varje chakra är förbundet med ett speciellt område som tex ett organ eller en körtel i kroppen.

Obalanser i chakrana uppstår i regel när kroppen utsätts för stress. Detta kan vara både fysikt, psykiskt och emotionellt. Det kan handla om att man t ex inte trivs med sitt jobb, att man lever i en relation där man inte känner sig förstådd, att man råkat ut för fysiska skador på kroppen. Detta leder till obalanser som sen kan yttra sig i många olika symtom. Enligt de österländska lärorna så uppstår all fysisk och psykisk ohälsa på grund av obalanser i chakrana. Förr när vi levde närmare naturen så hade kroppen lättare för att balansera upp detta själv eller så tog man hjälp av den läkekunnige i området. Idag är många, både människor och djur, obalanserade till följd av det moderna samhället vi lever i. Genom att balansera chakrana så får man igång flödet av energi som gör att det självläkande systemet i kroppen fungerar bättre.


De rekommenderas att man får en chakrabalansering några gånger tätt i början så att systemet verkligen kommer i ordning och funkar optimalt igen.

Hur går det till?

Innan starten av sessionen tar vi betalningen som du valt vid bokning vara gjord på morgonen runt 9 tiden, kontakt oftast via sms eller messager eller mail.


Den här sessionen går till som så att du sätter dig bekvämt hemma i en fåtölj eller liknande så att du kan sitta bekvämt i ca 20-30min eller så länge som du själv behagar (du skall helst inte ligga ned men de är okey om du så vill och du skall inte meditera under själva sessionen) du ska bara slappna av och andas lugnt och stilla i ett avslappnat tillstånd. Tänd gärna ett ljus och skapa lugn och ro runt omkring dig med exempelvis lugn musik på i bakgrunden. Ha papper och penna vid din sida, så att du kan skriva ned om du får några upplevelser, känslor, förnimmelser, fysiska symptom eller liknande.

Upplevelserna är väldigt olika från person till person. Man kan tex uppleva olika färger, ljud, kroppskänningar och/eller se bilder etc.


Själva sessionen pågår i ca 20-45 minuter beroende på tjänst du valt och när sessionen är över så kommer jag att maila dig de jag fått upp och gjort, du kan i din tur oxå mejla in dina upplevelser som du har fått till dig under den sessionen, till harmonihalsan@gmail.com om du så vill, vilket uppskattas.

Beställ tjänst