Medial Vägledning & Budskap

På Distans för dig som inte kan eller vill komma på fysisk möte.

Känner du att du vill ha och/eller behöver en vägledning via tarotkort/orakelkort, men inte kan/vill ta dig till mig, så är det inga problem.

Jag utför även detta via distans, och dessa bokar vi tillsammans genom mailkontakt: harmonihalsan@gmail.com eller via formuläret.


Under en session medial vägledning och budskap använder jag mig av olika orakelkort (använder den eller dem jag får till mig) och jag tar kontakt med dina guider och änglar som vill komma med vägledning till dig, så att du får de budskap etc. du behöver just nu i ditt liv.


Du kommer få denna vägledning via mailen så att du i lugn och ro kan läsa när du vill efteråt. (Har varit mycket uppskattat av mina tidigare kunder).


Jag erbjuder flera olika E-tjänster - så välj den som du är intresserad av och behov av. Se dessa tjänster här nedanför.


Du kan även boka healing på distans.


Medial Vägledning


Under en medial vägledningssession kommer du att få hjälpande, stärkande och kärleksfulla budskap från universum. Jag jobbar inte med att ta kontakt med tex anhöriga eller sia utan verkar som en naturlig kanal för information från guider, änglar och andra ljusvarelser.


Du väljer om de är en allmän vägledning eller om du har en viss avsikt inom tex kategori hälsa, kärlek, ekonomi mm. Beroende på vad du önskar så anpassar jag läggning av kort.


All vägledning som görs kan endast ske till den som bokat. Läser inte av någon annan person i en relation på något vis, inte heller gällande sjukdom och om man blir gravid i framtiden. Läser endast av helheten som är kopplat till den person som bokat tjänsten.


Liten allmänläggning - 159:-

För dig som vill prova-på och få en kortare vägledning. Känner av vad du är just nu och din närmaste framtid.


Större allmänläggning - 300:-

För dig som vill få översyn av din tillvaro just nu och vad som väntar dig.

Låt oss se vad universum vill förmedla till dig.


Vägledning med inriktning/frågor

- Liten 150:- (1 fråga ingår) Större 300:- (3 frågor ingår)

För dig som vill ha vägledning inom ett viss ämne eller om du har frågor du önskar få svar på på någotvis.


Budskap & lättare vägledning

Vad vore bra att fokusera på just nu eller kommande tid framåt?


Unna dig personliga budskap och ledande ord som hjälper dig att komma vidare. Budskapen hjälper dig att se vad som kan göra skillnad för dig.


I efterhand när de gått en liten tid kan du reflektera kring budskapen med tanke på hur tiden såg ut.


Budskapen kan handla om…


En situation som du fastnat i och behöver hjälp med att komma ur

En möjlighet som tycks vänta runt hörnet och som du kan agera för att få tillgång till

Hur du bäst hanterar eller utvecklar en relation som känns komplicerad eller på utdöende

Beteende- eller tankemönster som kan utvecklas för en mer harmonisk vardag

Vad som ligger i tiden för dig när det gäller personlig utveckling.

Hur kommande tid kommer att se ut - ger dig hintar om vad du kan/ska fokusera på gällande hos dig själv och i ditt liv.

Detta är en tjänst som ger dig lite budskap på vägen och vad dina guider vill visa och säga dig just nu.


Tjänster


Dagens budskap - 60:-

Ger dig ett personligt budskap som universum vill säga dig.

Vill du ha ett budskap för just idag? Något du behöver tänka på, eller en fråga med ett kort svar? Hör av dig så drar jag ett kort till dig och svarar via sms (eller mail om det föredras) så snart jag har tid och lucka under dagen.


Vägledning/Tarotkortläggning för ...

Kommande vecka - 115:- - Kommande månad - 200:-

Undrar du lite över hur veckan eller månad kommer bli? Eller Ska du göra något speciellt denna vecka/månad? Oavsett om du har en fråga, om du vill ha vägledning eller om du bara är nyfiken, så kan jag göra en anpassad läggning just för dig för en specifik vecka.


Via mailkontakt kommer vi fram till om du har några särskilda önskemål. Sedan använder jag tarotkorten för att se vilka budskap som är menade för just dig.


Vägledning/Tarotkortläggning för ...

Kommande 3 månader - 280:-

Kommande 6 månader - 350:-

Kommande 12 månader - 450:-


Står du vid någon form av vägskäl? Har du några särskilda planer? Eller är du bara nyfiken på om det finns något budskap till dig?


I en årsläsning eller viss antal måander får du veta hur ditt år/dina måander kommer att bli, och om det är något särskilt du bör tänka på m.m.


Ger dig en personlig vägledning och budskap på vad kommande tid kommer att visa dig och du kommer mötas av inom olika områden.


Via mailkontakt kommer vi fram till om du har några särskilda önskemål. Sedan använder jag tarotkorten för att se vilka budskap som är menade för just dig. Du kan välja att ha en specifik fråga, eller att jag bara lägger korten allmänt, om ditt år.


Har du frågor och funderingar kring dessa e-tjänster kontakta mig via e-post.

Lika så om du vill ha något särskilt men inte vet vad du ska välja så kontakta mig först innan bokning: harmonihalsan@gmail.com


Hur går de till?

Efter jag mottagit din beställning kommer jag ta kontakat med dig via mailen och fråga om du har några särskilda frågor du söker svar på, samt när du vill ta betalningen. Efter jag har mottagit betalningen har jag upp till 5 dagar på mig att kanalisera genom min kanal för att se vad dem vill förmeddla till dig, troligen får du veta vilken dag de planeras in att göras.

När jag kanaliserat kommer du få ett mail om vad jag fått fram.

Tove • 18 mars 2021 12:19:35

Jag fick en vägledning med budskap av Anette i slutet av januari och det stämde och jag fick bra överblick över mig själv och vad jag skulle göra för att kunna gå vidare i livet , bra läsning och förklaringar, har bara gott att säga, Rekommenderar verkligen Anette

Marie • 11 mars 2021 14:20:22

Jag fick vägledning av Anette eftersom jag själv kände att jag kört fast i tanken. När jag läste det hon hade fått fram stämde det så bra och det var skönt att veta att jag är på rätt väg och hur jag kan fortsätta framåt. Hon skrev ett långt och välformulerat mail till mig om allt hon fått fram som var lätt att ta till sig. Hade dock några frågor som jag snabbt fick svar på via mail kontakt. Kan varmt rekommendera Anette, hon är pålitlig och kan det hon sysslar med

Anonym • 11 mars 2021 12:07:52

Wow... Detta var mitt i prick. Valde att få en allmän vägledning och den var mycket givande och jag ska ta in varje ord och lyssna mer inåt på min egen röst. Tack igen.