Healingmassage & Vägledning

Upplever du dig i obalans och ev. ömmande/spända/värkande muskler?

Känner du dig ur fas?

Behöver du rening och energipåfyllning?


Healingmassagen är en harmonisk och energifylld upplevelse. Massagen anpassas efter dina behov. Healingmassage för att frigöra blockeringar på djupare frekvensnivå än vanlig traditionell klassisk massage. I denna behandling kombineras klassisk massage med energimedicin inom healing. Healingmassagen ges på dem områden där jag som healer får till mig samt där du önskar. Att lägga fokus på att driva ut de som blockerar och skapa en läkningsprocess.


Healingmassagen lugnar ner puls och andning, aktiverar det välbefinnande hormonet i kroppen Oxytocin. En mental och fysisk "detox" där vissa utrensningar kan ske. Energin lindrar även smärta, är lugnande och sänker stressnivån mentalt och fysiskt samt går till orsaken av problemet. Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött, energi tömd, lindrar ångest, huvudvärk, smärtor, om du är spänd, stressad, har sömnproblem, vid posttraumatisk stress och har varit eller är utbränd.


I healingmassage ingår de:

Chakrabalansering, rening och rensning av auran, stärker kroppen med kristaller mm.


Utöver mina händer och oljor kan andra verktyg användas i healingmassagen för att få de bästa resultatet. Bl.a. trumma, kristaller och skallra .


Behandlingen passar alla. För bästa effekt krävs upprepade behandlingar och vid särskilda åkommor kan man med fördel göra den varannan - va tredje vecka under en viss period. Regelbundet rekommenderas va 4-6e vecka.