Native Reiki Healing - Energimedicin

Native Reiki Healing är en kombination av native inspirerande energi med reiki frekvensen. Använder mig av frekvenserna som jag har fått med mig av i både österländsk energi medicin och den ifrån native indianerna. Kombinationen mellan dessa är harmonisk och djupbalanserande är min upplevelse.

I denna healing är de reiki jag använder mig mest av, men även inslag ifrån native healing kan ingå om de behövs.


Både Native healing och Reiki ger en energibalansering, tar bort smärtladdningar och denna behandling skräddarsys efter ditt önskemål och avsikt du vill ha hjälp med. Innehåller även medial vägledande samtal.


Känner du dig vilsen?

Känner du dig blockerad?

Känner du dig trött, orkeslös, utbränd?

Har du oarbetade trauman/händelser som du vill få hjälp med att bearbeta med hjälp av reiki?

Har du en ovana du vill bli av med?


Oavsett vad din avsikt är med reiki sessionen, finns jag här för dig.

Allra ofta börjar jag varje session med samtal som tar upp de du vill ha hjälp med för varje session. De händer ibland att man bara samtalar för de i sig kan vara länkande, kanske inslag med meditation, andra gånger är de själva reiki behandlingen som tar upp tiden.


I en behandling bearbetar man olika ting, löser upp blockeringar, ta bort smärtladdningar och tungenergi, målet är att finna välmående och ny vägriktning.


Att minska ner stressen, att kapa ohälsosammaband som tex kan vara kopplat till matvanor, sömnvanor, alkoholvanor, hur man skyddar sig ifrån energitjuvar eller bygga upp ett starkare själv förtroende och självkänslan. Energin går dit där den behövs.


Mitt mål är att hjälpa dig att se klarare på olika tings orsaker, samt att hjälpa till att behandla och frigöra energier som stoppar ens väg till läkning.


Viktigt att veta är att reiki är en komplement behandling till andra behandlingar och vård behandlingar, inget alternativ.


En reiki healing som är lugnande och stressreducerande.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet genom att stimulera den naturliga läkningsförmågan. En japansk energi medicin som bidrar till djup avslappning, stressreducerande, lindring och självläkning på alla nivåer: psykiskt, fysiskt, emotionellt och andligt.


Man stimulerar Ki energi och dess livsenergi ska öka självläkningsprocessen

Reikienergin arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin. När man får en reikibehandling lägger man händerna i olika positioner för att stärka livsenergin och aktivera den självläkande förmågan hos människan. Man aktiverar immunförsvaret och den självläkande kraften inifrån. Reiki är den mest använda healingtraditionen i Sverige och den som det också går att visa vetenskapligt mätbara effekter från, eftersom beröringen ger stressreducering, lindrar smärta, och aktiverar ett välbefinnandehormon, oxytocin. Även om man inte tror på en övernaturlig kraft, och därför är bra att använda för stressreducering.