Reikimassage

Återhämtning ~ Energigivande ~ Rofylldhet ~ Avslappning

Reikimassage är en återhämtande och välgörande massagemetod. Reikimassage är en mjuk och samtidigt en effektiv massageform vid t.ex smärta och stress. Kroppens naturliga läkningsprocesser sätter igång och fyller på ens egna energiförråd. Många har idag en stressig och ohälsosam livssituation som kan ge spänningar och värk i rygg och axlar eller utmattning och depression. Reikimassagen inger harmoni och balans som uppnår genom djupavspänning, att släppa taget och ge mig hän. Att få chansen för en stund att släppa tid och rum. Den aktiverar kroppens “må-bra”-hormon (oxytocin) och löser upp inre spänningar och blockeringar. Varje upplevelse av reikimassage är unik och individuell men de flesta upplever en djup avslappning och ett djupt lugn. Reiki energin är en intelligent energi som går dit där den behövs.


Reiki är en österländsk energimedicins metod som är en harmonisk, balanserande, högfrekvent livsenergi med gynnsamma läkande egenskaper. Man aktiverar immunförsvaret och den självläkande kraften inifrån.


Va händer i sessionen

I varje session/behandling ingår även samtal innan och efter massagen.

Undermassagen masserar jag in 6 st eteriska oljor på ryggen och 1 eterisk olja på fötterna. Avslutar själva massagen med reikihealing.


De finns 2 varianter att välja på, se här nedanför.