Välkommen att gå min 2 dagars grundutbildning i

Kristallkurs - Kristallhealing

Är du intresserad av kristallernas helande magi och hur man använder kristaller i sin vardag, till sig själv och på andra? Ja då har du hittat rätt.


Uppgradera ditt liv med kristaller! De hjälper dig att hitta lugnet, motivation och att tro på dig själv, samt till naturlig läkning.


Detta är en grundutbildning där du lär dig allt du behöver för att få en bra grund att utgå ifrån för att arbeta och använda kristaller samt utöva kristallhealing både i vardagslivet privat, hobby- och yrkesverksam.


Varje kristall och sten har sin egen inneboende magi och vibrerande frekvens som kan hjälpa oss. Kristaller och stenar används av healers och shamaner välden över och gjort de i flera tussen år. Idag kan vem som helst använda kristaller och stenar för deras helande.


Kristallerna kan hjälpa dig att förlösa blockeringar, ge dig värdefulla insikter, skydda och stärka din aura och ge dig klarare perspektiv

på ditt inre och därmed ditt yttre liv.


Lite om Kristallhealing/kristallterapi

Kristallhealing är en behandling som fördjupar sig i kropp, sinne och själ. Personen får i gång flödet i energikroppen och energi fylls på och balans, harmoni och välbefinnande infinner sig. Det är en lugn men kraftfull behandling som har en läkande effekt på både för kropp, sinne och själ.


Kristallterapin fördjupar sig i det som behöver läkas känslomässigt. Vi går alla igenom med och motgångar, samt att vi lever i ett samhälle fyllt av krav och stress och vi tappar då lätt oss själva, inre friden, glädjen och kärleken. Motgångar som kan orsaka obalans och blockeringar. Med kristallhealing löser man upp dessa blockeringar, läker och fyller på med ny livskraft. Stenar och kristaller är från naturen, de är uppkopplade med energi och kraft. Denna kraft löser upp och fyller på där det behövs.


Om kursen

Kursen varvas med teori, diskussion och praktiska övningar så som meditation och healing.


Jag som ledare kommer dela med mig mycket om hur jag använder kristaller och stenar i mitt liv både privat och i mitt yrke.


Innehåll:

Om kristaller - Olika sortes

Deras olika användnings områden

Hur man renar kristaller

Hur man avprogrammerar och programmerar kristaller

Hur man väljer sin kristall/sten

Chakrabalansering med kristaller

Månads sten

Stjärntecken sten

Kristaller i hemmet

Kristaller i vardagen

Meditation

Olika varianter kristallhealing


Denna grundutbildning är en 2 dagars grundkurs i kristallernas magi som du inte vill missa.


Kostnad: 1800:- ingår manual och ett set kristaller + en bok som bonus.

Under kursdagen erbjuds oxå 15% rabatt på kristaller och rökelser som handlas i mini butiken.


Betala med: Swish, betallänk med kort eller med klarna.


Kursdatum: 6-7 nov

Tid: Lör: 10-17 ca. & Sön 10-15 ca


Minst 2, max 6 personer


Villkor som godkänds vid bokning.

Anmälan är bindande 14 dagar innan kursdatum oavsett om anmälan kommer in innan eller efter bindningstiden gått i kraft.

Betalning sker efter att man blivit antagen. Ingen återbetalning efter bindandningstiden gått i kraft.

Om man blir sjuk eller får symtom 2-3 dagar innan kurs, kontakta omgående för att diskutera en framflyttning. Endast vid sjukdom är giltigt skäl att flytta sin bokade kurs.


Gå endast på kursen om du är symtomfri!


Efter avslutad kurs får man diplom.


Ta med lunch - kyl och mikro finns.

Anmälan här tack